Politica de Retur

Garanția de 30 de zile
AntBit Project > Politica de Retur

În calitate de client al AntBit beneficiezi de o garanție necondiționată de 30 de zile. Garanția de 30 de zile se aplică tuturor serviciilor aflate în oferta curentă, excepțiile fiind listate mai jos, în primele 30 de zile de contract.

Dacă în această perioadă nu ești mulțumit de calitatea serviciului furnizat de AntBit, poți solicita în scris la office@antbit.ro returnarea sumei achitate. Pentru următoarele servicii nu beneficiezi de Garanția de 30 de zile:

1. Taxele pentru înregistrarea, prelungirea numelor de domeniu (naționale sau internaționale) inclusiv taxe de mentenanță.
2. Taxe achitate pentru servicii opționale altele decât cele din oferta standard.
3. Taxe achitate pentru prelungirea contractelor și/sau upgrade-uri.

Sumele care fac obiectul Garanției de 30 de zile sunt returnate într-un interval de maxim 30 de zile de la solicitarea ta. Returnarea sumelor achitate se face integral.

Pentru returnarea sumelor vom folosi aceeași metodă, pe care tu ai folosit-o pentru a face plata către ROMARG. Adică prin iPay, PayPal sau transfer bancar.

www.antbit.ro folosește cookie-uri sau alte tehnologii asemănătoare pentru ca experiența dumneavoastră să fie cât mai plăcută.